Chaos is Served

octombrie 23, 2009

Anul 2

Filed under: chaos is served — Etichete:, , , , — recipe4chaos @ 10:35 am

E ceva vreme de cand n-am mai scris si asta pentru ca efectiv nu am timp!Orarul meu minunat imi mananca o buna parte din viata…mai ales din cauza celor 14-15 ore de ferestre saptamanale, care deja de la un timp au devenit foarte obositoare.

Azi o sa va povestesc despre facultate si mai ales despre materiile de anul 2: nu prea multe, dar importante si…destul de grele.

Dupa cum bine stiti, anul acesta continuam anatomia, cu acelasi profesor si acelasi asistent.Povestea e aceeasi, examenul se desfasoara la fel.Semestrul asta mie-mi pare a fi unul foarte usor, in ceea ce priveste anatomia, dar …sa traim pana in sesiune 😀

A doua materie foarte importanta este fiziologia, care anul acesta ne va da ceva batai de cap, din cauza examenului , care consta pe de-o parte din grile negative [si din cate am inteles de la colegii mai mari, foarte ambigue] si pe de alta parte, dintr-un examen oral, in care va trebui sa expunem, frumos si clar, ce am inteles noi din fiziologie[ in functie de subiect, of course].

Histologia pare a fi „episodul doi” din Biologia Celulara.Avem aceiasi profi, acelasi asistent.Povestea e putin mai complicata pentru ca de data asta chiar trebuie sa ne uitam la microscop la lamele pe care va trebui sa le recunoastem la examenul practic.Examenul final de Histologie este oral, asa ca trebuie sa ne pregatim [sufleteste?!] pentru a exprima cat mai clar si concis cunostintele acumulate in cursul anului 2.

La microbiologie, totul e foaaarte plictisitor.Sunt o gramada de denumiri de bacterii de tinut minte, iar la LP ….aceeasi plictiseala teribila cum era la genetica, anul trecut.Proful de curs pare ok, la LP inca nu pot sa ma pronunt, pentru ca facem cu 2 profe, una intr-o saptamana, alta in saptamana urmatoare.Examenul va fi grila…si va consta intr-o toceala maxima :)) Wish me luck 😀

Si acum…vine bomba! Informatica Medicala! Nu cred ca exista pe lume ceva mai inutil si mai dezagreabil decat aceasta materie complet de umplutura, care nu face altceva decat sa provoace nervi.E clar ca vom iesi niste secretare foarte bune, avand in vedere ca scriem in Notepad, Word si desenam in Paint.Ce e rau este ca pretentiile sunt exagerate, avand in vedere „importanta” acestei materii.Si ce e si mai rau, e ca…facem tot anul…Again, wish me luck!

La engleza si sport, n-are rost sa mai povestesc, pentru ca nu s-a schimbat nimic :D.

Cam astea’s materiile de pe semestrul 1.In semestrul doi, se vor adauga SCU[Stiinte Comportamentale Umane] si optionalul ales de fiecare, in cazul meu fiind pedagogia.

Sper ca n-am uitat nimic.Si daca am uitat, asta sa fie paguba:D.Ce-i drept, anul asta am nevoie de multa rabdare, nervi tari si …timp de invatat, pe care o sa incerc sa mi-l creez singura, asa cum voi sti mai bine. Sper ca totusi va mai ramane ceva timp si pentru distractie, ca totusi…avem si noi o viata ,nu? J

S-auzim de bine,

Recipe4Chaos

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: